Byggplatsen

Byggplatser i städer har ont om plats för materiallager. Det är också trångt vid lossning av gods och man måste trängas med allmänheten på gatorna runt omkring. Det är viktigt att kunna planera och styra leveranserna så att man undviker köbildning och trafikproblem. Både inne på byggplatsen och i närområdet.

Med Wellsecs nyutvecklade systemlösning, STC, är det enkelt att planera kommande leveranser. Men det som är helt unikt är möjligheten att koppla planeringen direkt till grindarna vid skalskyddet. Det ger möjlighet att inte bara planera dagens leveranser utan även styra dem! Äntligen finns det möjlighet att få kontroll på leveranserna på byggplatserna.

På köpet får man också en säkrare byggplats. Familjer och barn som rör sig i närområdet kommer inte in på den farliga byggplatsen av misstag. Grindarna är stängda hela tiden, förutom när en godkänd leverans skall passera. Vid grindarna registreras och dokumenteras varje passage. Vid de anläggningar som använt system från Wellsec har man sett en tydlig nedgång av stölder.

En annan stor utmaning är att effektivisera byggplatserna så att byggprocessen blir kortare och billigare. Wellsec utvecklar digitala systemlösningar för att minska onödig dödtid och öka den produktiva arbetstiden.

Kontakta oss redan idag

  Förnamn *
  Efternamn *
  E-Postadress *
  Telefonnummer

  Vad gäller saken?

  Och hur kan vi hjälpa dig?