Hamnar

Wellsecs system fungerar utmärkt för stora och små hamnar. Det kombinerar intelligenta, sammankopplade grindar med avancerad sensor och bevakningsteknik.

Minska stöld och sabotagerisken.

Hamnar är inte bara en tilläggningsplats för fartyg, utan även ett logistiknav med omlastning mellan fartyg, järnväg, lastbil och mellanlager. De varor som hanteras är ofta av stort värde. Wellsecs system importerar data från befintliga planeringsverktyg och ser till att bara släppa fram fordonstransporter som är godkända. En hamn är omöjlig att stänga till helt och hållet med stängsel. Wellsecs system för bevakning övervakar hela området med avancerade sensorer som även täcker vattenytor, järnvägsinfarter, stängsel och öppna ytor. Vid intrång larmar systemet och aktiverar åtgärder som ljuslarm, ljudlarm, röklarm, videoinspelning och väktar-/polisutryckning.

Bevakning

För effektiv övervakning av en hamn krävs kameror som komplement till skalskydd och sensorer. Wellsecs system är byggda från grunden för att hantera avancerade kamerasystem. Kamerabilderna är länkade till händelser i trafikflödet för snabb och smidig uppföljning. Bevakningen kan ske både på plats och på distans.

Kontakta oss redan idag

  Förnamn *
  Efternamn *
  E-Postadress *
  Telefonnummer

  Vad gäller saken?

  Och hur kan vi hjälpa dig?